Som certificeret PassionCoach™ er jeg uddannet personligt af Pernille Melsted til at guide dig igennem en unik 10 ugers FIND DIN PASSION™ proces. Dette er et dybdegående, intensivt og transformerende personligt udviklingsforløb som vil ændre dit liv for altid.

Det er ikke svært at finde sin passion, men det kræver tid til fordybelse, en sjat disciplin samt overskud og vilje til at svare på en række vigtige spørgsmål. Måske har du allerede læst Pernille Melsteds bestseller Find din passion på 4 uger? Men måske savner du stadig sparring, input og struktur og har lyst til at blive holdt i hånden o g til ilden i passionsprocessen?

FIND DIN PASSION™ processen er bygget op omkring
powerfulde spørgsmål, guidede visualiseringer og afslørende øvelser, der uge for uge fører dig tættere på din passion. Du kommer i dyb kontakt med dine inderste ønsker og længsler, og får et meget klarere billede af hvem du egentlig er og hvad der er vigtigt for dig.

FIND DIN PASSION™ processen består af 10 individuelle coachingsessioner + en opfølgningssession 4 uger efter session 10. Coachingen foregår typisk over telefonen, men kan også være face to face. Der vil typisk være 1 – 2 uger imellem hver session. Efter hver session får du tilsendt worksheets via e-mail med dit hjemmearbejde til næste gang. Jeg læser dine worksheets inden hver session, så jeg er optimalt forberedt og vil i processen ikke blot coache dig, men også sparre og brainstorme med dig.

FIND DIN PASSION™ 10 sessioner + opfølgningssession 7.500kr.

|LÆS MERE OM PASSIONSCOACHING|

Jorunn Gjengedal | Tlf: 46407091 | Mail: Jorunng@mail.dk | Design ©Mette Dalsgård 2008