Warning: Undefined array key "brugere" in /customers/4/b/8/din-tid.dk/httpd.www/passionscoaching_2.php on line 50

FIND DIN PASSION™ personlig coaching


Det er ikke svært at finde sin passion, men det kræver tid til fordybelse, en sjat disciplin samt overskud og vilje til at svare på en række vigtige spørgsmål. Måske har du allerede læst Pernille Melsteds bestseller Find din passion på 4 uger? Men måske savner du stadig sparring, input og struktur og har lyst til at blive holdt i hånden og til ilden i passionsprocessen?

Som certificeret PassionCoach™ er jeg uddannet personligt af Pernille Melsted til at guide dig igennem en unik 10 ugers FIND DIN PASSION™ proces. Dette er et dybdegående, intensivt og transformerende personligt udviklingsforløb som vil ændre dit liv for altid.

Går dit hoved på arbejde, mens hjertet bliver derhjemme?

Ved du, at du er det forkerte sted, men ikke hvor du hellere vil være?

Har du tabt din passion og længes desperat efter at genfinde den?

Føler du, at du ikke udnytter dit fulde potentiale?

Er du træt af at høre dig selv tale om ”en skønne dag…”?

Hvis du kan svare ja til bare ét af disse spørgsmål, og inderst inde tror på at meningen med livet er at gøre det, du er bedst til, har mest lyst til og finder størst glæde ved, så vil du elske FIND DIN PASSION™ processen, hvor du vil blive inspireret til at lytte efter dit hjerte, og turde gå efter det, du virkelig brænder for!

Forestil dig… hvor fantastisk det vil være, at du - når FIND DIN PASSION™ processen er afsluttet:

har fået redskaberne til at definere et personligt drømmejob, der er skræddersyet til dine unikke talenter, interesser, drømme og værdier.

ikke bare er blevet klogere på hvad du skal “være”, men også ved, hvem du helt basalt “er”.

har været på skattejagt i dit hjerte og lært at stole på det, din krop fortæller dig

har identificeret hvad du elsker og er exceptionelt god til

har fundet dine unikke kompetencer og talenter

har defineret dine helt personlige Passionsledetråde

har en dyb forståelse for ikke bare hvad du elsker, men også hvorfor

har fået styrket din selvtillid og dit mod

har genskabt glæden og begejstringen i dit liv

har opdaget, at det ikke blot er muligt, men også sjovt at vække passionen til live igen!

Warning: Undefined array key "brugere" in /customers/4/b/8/din-tid.dk/httpd.www/passionscoaching_2.php on line 95 … og ikke nok med det. Forestil dig hvor værdifuldt, det vil være at:

vide hvad du vil have mere og mindre af generelt i dit liv

vide præcis hvad der motiverer dig – både på jobbet og privat

kunne sætte ord på det, du længes efter

vide præcis hvad der skal gøres mere plads til i din fritid

have et inspirerende Vision Map, der viser dig det liv, du drømmer om at leve samt en personlig Passionsplan og personlige Passionsankre, der fastholder dig på det, der er vigtigt for dig

Hvad siger mine klienter om FIND DIN PASSION™ processen: Jorunn er super god til at fokusere, holde fast i tingene og så udstråler hun en ro, som har betydet rigtig meget for mig i hele dette forløb. Hun har ladet mig mærke, at hun interesserer sig for MIG - styrket min tro på at dette kan lade sig gøre. I ”coach-timen” har hun givet mig ny energi. Jeg følte, at jeg var inde i en kasse – hvor låget havde været lagt på i flere år – mit liv var sat på stand by. Jeg har nu hoppet ud af kassen – klar med fornyet energi til, at komme i gang med mange sjove ting, som har været gemt væk i en lang periode Jeg har kørt et forløb, som har været MIT og hvor jeg har valgt at arbejde sammen med kun min coach og mig selv. Det har været super godt for mig, at lukke alt andet ude i nogle timer om ugen.. Jeg vil gerne anbefale min coach og dette forløb til andre

FIND DIN PASSION™ processen er bygget op omkring powerfulde spørgsmål, guidede visualiseringer og afslørende øvelser, der uge for uge fører dig tættere på din passion. Du kommer i dyb kontakt med dine inderste ønsker og længsler, og din øgede bevidsthed om dig selv (og dine unikke egenskaber, kompetencer og talenter) booster din selvtillid i sjælden grad. Du kan ikke undgå andet end at gå ud af FIND DIN PASSION™ processen med en rankere ryg og et større smil.

FIND DIN PASSION™ processen består af 10 individuelle coachingsessioner + en opfølgningssession 4 uger efter session 10. Coachingen foregår typisk over telefonen, men kan også være face to face. Der vil typisk være 1 – 2 uger imellem hver session. Efter hver session får du tilsendt worksheets via e-mail med dit hjemmearbejde til næste gang. Jeg læser dine worksheets inden hver session, så jeg er optimalt forberedt og vil i processen ikke blot coache dig, men også sparre og brainstorme med dig.

FIND DIN PASSION™ 10 sessioner + opfølgningssession 7.500kr.

Du kan vælge at betale det fulde beløb på én gang eller betale 3.500 kr. inden første session og derefter 2 rater a 2.000 kr.

|TILBAGE|