"Jorunn Gjengedal har vi haft stor glæde af at have med på DFH’s 1 årige systemiske coach uddannelse. Jorunn er en meget proffesionel og ansvarsfuld coach og samtalepartner. Jorunn er kendetegnet ved hendes store ro og omsorg i hendes støtte til mennesker midt i en udviklingsproces. Så ønsker du en serriøs og menneskeklog coach med høj faglighed så kan vi trygt anbefale Jorunn."

Michael Stig Ørbech og Lars Borgmann
Hovedundervisere på DFH’s 1 årige systemiske coach uddannelse
Partnere i Cenfac Aps


"Tilliden har været der fra dag et. Du er en meget anerkendende og rolig person, som formår på flotteste vis, at sætte fokuspersonen i centrum. Dine rammer giver også en ro.
Du har været god til at stille spørgsmål, og virkelig formået at få mig til at tale om mig selv. Du er anerkendende omkring min person, og fremhæver mine personlige egenskaber, som noget værdifuldt Jeg ser mere klart hvad der tilhører mig, og hvad der tilhører den anden, og hvad jeg kan gøre for at komme videre i mit liv."

Sanne H.Erdmann


"Nogle gange er det mere end godt at møde et menenske der formår at sætte sig selv til side for et øjeblik. Jeg synes det er en fin tillært evne at holde sine meninger for sig selv, og i stedet kunde stille de forløsende spørgsmål til et medmenneske. Midt i en personlig krise tog jeg imod en repektfuld og indlevende formidling af S.A. coaching. Jorunn Gjengedal gav mig nogle redskaber og reelle muligheder for selv at genfinde de vigtigste kerneværdier i mit liv. Jeg er nu kommet styrket gennem en stormfuld tid, og er godt i gang med at genopbygge et nyt og spænende kapittel, hvor jeg har mig selv helt med i hvert skridt på vejen."

Charlott Christensen.


Jorunn Gjengedal | Tlf: 46407091 | Mail: Jorunng@mail.dk | Design ©Mette Dalsgård 2008